lunes, 1 de diciembre de 2014

GemmaTauler Bloc1 Exercici 1



 Noell S. Oszvald


Noell S. Oszvald és una jove fotògrafa de 22 anys nascuda a Hongria. Ha aconseguit sorprendre a un ampli públic no només pels seus impressionants autoretrats surrealistes en blanc i negre, sinó també perquè fa menys de dos anys que ha entrat en el món de la fotografia i ja està s’està fent un bon lloc.

Noell S. Oszvald presenta uns autoretrats molt particulars en què construeix uns espais on ella se submergeix com una “presència” més de la composició, sense voler donar importància al seu rostre. Les seves imatges transmeten solitud, calma, misteri i bellesa, sense cap mena de pretensions.

La fotògrafa treballa amb el monocrom perquè, segons ella, els colors distreuen de la bella senzillesa: "Jo sento el mateix sobre la roba i altres qüestions d'aparença, així que m'agradaria reduir les meves imatges a les formes, la composició i el contingut". Utilitza composicions ben estudiades i una manipulació de la imatge subtil però imprescindible per crear la seva idea.

Le seves imatges mostren una interacció amb l’espai/paisatge que escull, però sense deixar de banda la sensació d’inquietud, soledat i aïllament. Oszvald, carregada de poesia, denota en les seves fotografies el desig d’expressar la naturalesa del seu cos utilitzant elements presos de la mateixa natura.









 https://www.facebook.com/noellosvald
 http://cargocollective.com/noelloszvald




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.