lunes, 3 de noviembre de 2014

Mireia_Soria, Bloc_1, Exercici_1



 MAX SAUCO



Max Sauco és un fotògraf rus, conegut per les seves obres fotogràfiques surrealistes i eròtiques. Ell ha estat el fundador de la fotomanipulació a Rússia en la dècada de 1990.

Va néixer el 23 de Gener del 1969 a Irkutsk (Rússia) i després de deixar l'escola va entrar a la universitat d'arts d'Irkutsk. 
Entre 1987 i 1989  va servir a l'exèrcit soviètic, i al 1992 va aconseguir la llicenciatura en la especialitat de dissenyador gràfic professional. 

Fins a  l'any 1998 va treballar en pintura, escultura i fotografia, a la vegada que estudiava anatomia, psicologia i esoterisme (com a astròleg professional), cosa que influenciaria el seu treball futur.

Al 1998 va ser admès a la Unió de Dissenyadors de Rússia i al 2002 es va convertir en membre de la Unió de Fotògrafs de Rússia.  

En Max Sauco treballa a partir de fotografies que ell mateix realitza i les quals modifica i retoca per tal de crear imatges i muntatges surrealistes que parteixen de la seva pròpia visió del món, la qual vol fer arribar al espectador.















No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.