martes, 11 de noviembre de 2014

Marta_Montilla, Bloc_1, Exercici_1

Erik Johansson 

Erik Johansson és un fotògraf i retocador de Suècia amb seu a Berlín, Alemanya. Va néixer el 1985 a Götene, Suecia. La seva afició per la fotografia va començar als 15 anys quan va rebre la seva primera camera. Sempre havia tingut interés per el dibuix pero cuan va començar a fer servir un ordinador va començar a retocar les seves imatges i es va centrar en la fotografia. Va començar a experimentar amb les seves imatgesper crear coses que no era possible aconseguir amb la seva própia càmera.El 2005 es va mudar a Göteborg per estudiar Enginyeria Informàtica a la Universitat Tecnològica de Chalmers. Durant aquest temps va reprendre el seu interès per retoc un cop més. Després de publicar algunes de les seves imatges online va començar a rebre peticions sobre el treball encarregat d'algunes agències de publicitat locals. Va començar a treballar independentment en paral·lel amb els seus estudis sense deixar de treballar en projectes personals.

Treballa tant en projectes personals com comissionats. Ell no capta moments, capturar idees. Per Erik la fotografia és només una manera de recollir material per a poder després desenvolupar les idees que té a la seva ment sense problemes. Tot i que una foto pot consistir en centenars de diferents imatges que ell sempre vol que es vegi com que podria haver estat capturat. Cada nou projecte és un nou repte i l'objectiu és adonar-se que el més realista possible.

La seva obra es caracteritza per jugar amb la fotografia mitjançant eines de retoc com ara photoshop o Illustrator per a obtenir com a resultat una imatge que hagués sigut imposible d'obtindre a la vida real. Les imatges tenen un efecte de versemblança que sovint costa distingir la imatge original de el que ha retocat.




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.