lunes, 27 de octubre de 2014

Anna_Sánchez, Bloc_1, Exercici_1

TOMASZ  ZACZENIUK

Apassionat i manipulador de la imatge. 


El seu nom real és Tomek, nascut l’any 1978. S’ha interessat en la fotografia des de la seva adolescència. Per a ell, la fotografia és la manera de mirar el món que ens envolta, és la manera de mostrar i expressar les nostres emocions, i, finalment, és la manera de recordar alguns moments únics que han nascut en algun lloc de la nostra imaginació. Es sol preguntar: “Per què prenem fotografies?” I ell mateix es respon: “Per despertar emocions, les bones i les dolentes, per despertar els nostres records, els sentiments més ocults que provenen de la nostra imaginació.” Considera la fotografia com un fre per un moment en la pressa de tots els dies. No obstant això, la fotografia pura no es va fer prou ràpid per a ell. Buscava una altra manera de mostrar el que s'amaga dins la seva imaginació. Es pot dir que la realitat l’avorria. Així que es va enamorar de la fotografia digital i el processament posterior, la manipulació de la imatge. Dues coses més poderoses que afecten els nostres sentits són: imatge i so. Per ell és un conjunt harmònic. Cada visió té un fons de música, cada cançó que s'escolta, tot el temps que es crea la imatge. No pot pensar en la imatge sense música. 


“Tot el que ens envolta està canviant. Tot el que tenim, són els nostres records i somnis. És important, perquè siguin especials i únics.” 


Web i adreces d’interès: 
http://www.faithistorment.com/2014/03/black-and-white-dreams-photos-by-tomasz.html http://www.fotowizjer.net/wizje3/index.html


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.