jueves, 30 de octubre de 2014

Sara_Ruiz, Bloc_1, Exercici_1


SEB JANIAK

Seg Janiak és dissenyador gràfic, fotògraf, productor i director de vídeos musicals. Va néixer a França al 1966, i als 15 anys es trasllada a Los Ángeles.

Janiak proposa un art visionari, és el creador de la “digital matte painting”, i és capaç de combinar diverses fotografies fins obtenir-ne una d’homogènia de gran realisme. Al 1987, creava les imatges i les millorava usant Quantel Paintbox. Va ser dels primers en estendre el seu ús més enllà de pel cinema i la televisió (per les quals estava dissenyat originalment). Amb aquesta tècnica, aconseguia crear escenes fantàstiques que arriben a ser hiperrealistes.

Al 2001, degut a greus problemes de salut, Janiak fa canvis radicals a la seva vida, i per aquesta raó experimenta de nou amb la fotografia analògica, on deixa de treballar figures humanes per treballar la natura. Anys més tard, torna a recuperar l’edició digital per crear paisatges com els cels turbulents.
Janiak aprofita tot les tècniques que la fotografia li ofereix, com en les seves últimes obres: fotografies de rajos làser que passen a través d’uns prismes, intentant capturar la llum sense manipular-la artificialment.

Web oficial:
http://www.sebjaniak.com/




Uchrony - The city of the light - 1993

Uchrony - Boulevard Haussmann - 1997

The Kindgom - 2009

                           
                            Visible Light - 2010




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.